Beställ MAK fälger fraktfritt från Däckvaruhuset  Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

MAK fälgar hittar du hos oss till låga priser

MAK Wheels - Italiensk kvalitet och stil

MAK Wheels är en väletablerad italiensk fälgtillverkare och en stor aktör på eftermarknaden av aluminiumfälgar. MAK Wheels grundades 1990 och är specialiserade på att tillverka högkvalitativa aluminiumfälgar för personbilar och SUV:er.

Det bästa med MAK fälgar:

MAK lättmetallfälgar finns i ett stort utbud i olika utföranden

MAK fälgarna tillverkas med hjälp av avancerad teknik och material av hög kvalitet, vilket ger dem en hög grad av hållbarhet och prestanda. Fälgarna är utformade för att passa olika fordonstyper och stilar, och finns i olika storlekar, bredder, färger och stilar.

Ett visuellt tilltalande utseende

MAK Wheels strävar efter att kombinera tekniskt kunnande, design och prestanda för att skapa fälgar som ger en förbättrad körupplevelse och visuellt tilltalande utseende. MAK Wheels har också ett starkt miljöengagemang och använder sig av hållbara produktionsmetoder och material.

Vi på Däckvaruhuset har det senaste utbudet från MAK Wheels på lager

MAK Wheels är en ledande italiensk tillverkare av aluminiumfälgar som kombinerar avancerad teknik, hållbara material och en elegant design. För 2024 har MAK lanserat flera nya modeller som passar både personbilar och SUV:er.

Nyheter från MAK Wheels 2024

MAK STURM

Designad för stora SUV:er som BMW X3 och XM. Denna fälg har en sportig design som passar M Competition-linjen från BMW.

MAK Sturm

MAK CHELSEA

Perfekt för MINI, särskilt de nya elbilarna från denna brittiska tillverkare. Denna modell har många ekrar för att matcha den moderna designen.
MAK Chelsea

MAK SOLAR

Speciellt framtagen för Tesla-modeller. Denna fälg har en turbinliknande design och är godkänd enligt ECE, NAD och TÜV/KBA standarder, vilket innebär att den klarar de höga belastningar som elbilar ställer på hjulen.
MAK Solar

MAK universal fälgar

MAK EPICA

En universal fälg som förbättrar linjerna på moderna bilar. Den är ECE-godkänd för alla tillämpningar och är en perfekt lösning för användare som söker ett säsongsdubbelt set.
MAK Epica

MAK STILO

Nu tillgänglig i en ny svart & brons färgkombination, vilket gör den idealisk för CUPRA-förare och alla som gillar en sportig men elegant look.
MAK Stilo

MAK wheels model för 4X4 / Tyngre fordon

MAK TREK

En robust fälg med 5 och 6 bultar, designad för extrema 4x4 fordon och stora pick-ups. Perfekt för terrängkörning och tunga laster.
MAK Trek

Varför välja lättmetallfälgar från MAK

Sammanfattningsvis kan man säga att MAK fälgar är högkvalitativa aluminiumfälgar tillverkade av en väletablerad italiensk tillverkare med fokus på teknik, design, prestanda och hållbarhet.

MAK fälgar på däckvaruhuset

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Här på Däckvaruhuset finns fälgar från MAK på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på MAK fälgar. Dina lättmetallfälgar med italiensk design från MAK köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av MAK fälgar för snabb leverans till dig.

 

Mazda
Mercedes
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Renault
Skoda
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
ABS Wheels
Alfa Romeo
Audi
BMW
BYD
Chevrolet
Citroën
Dacia
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
KIA
Lancia

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00