Michelin sommardäck Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Köp Michelin sommardäck

Michelin sommardäck beställer du fraktfritt hos oss på Däckvaruhuset.

Michelin sommardäck på Däckvaruhuset

Michelin är en av de mest respekterade tillverkarna av däck i världen, och deras sommardäck är inget undantag. Michelin sommardäck är kända för sin höga kvalitet och prestanda på våta och torra vägbanor.

En av Michelin sommardäcks många styrkor är teknologin som används för att hantera vatten på våta vägbanor. Michelin har utvecklat en speciell gummiblandning som hjälper till att avleda vatten och minska risken för vattenplaning. Det här är några av de egenskaper som återfinns på sommardäck från Michelin och ger föraren en ökad säkerhet och bättre hanterbarhet i våta förhållanden.

Sommardäck från Michelin ger dig bra väghållning.

Michelin sommardäck har en utmärkt hantering på torra vägar. Däckens mönster och gummiblandning ger föraren en bättre känsla av vägen och förbättrad precision vid kurvtagning och bromsning. Detta är särskilt viktigt för motorstarka fordon och andra högpresterande fordon med högt vridmoment, t.ex. Elbilar.

Utöver dess prestanda på vägen, är Michelin sommardäck också känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Däcken har tillverkats med högkvalitativt material och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa dess hållbarhet och slitstyrka.

Borde jag köpa Michelin sommardäck?

Sammanfattningsvis är Michelin sommardäck ett utmärkt val för förare som söker premium sommardäck av hög kvalitet, prestanda och säkerhet på sommarvägar. Med dess avancerade teknologi för att hantera vatten och precision på torra vägar, är dessa däck idealiska för både vardagskörning och sportiga körupplevelser.

Stort utbud av sommardäck från Michelin

Michelin sommardäck

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00