Låga priser på däck från Maxxis Maxxis sommardäck på Däckvaruhuset

Handla Maxxis däck till rätt pris hos oss

Maxxis har tillverkat däck i över 45 år och är ett välkänt märke på den asiatiska och amerikanska marknaden.

MaxxisMaxxis däck är ett etablerat varumärke inom däckindustrin med en bred produktportfölj. Företaget grundades 1967 och har sedan dess expanderat till att bli en global aktör med verksamhet i över 180 länder. Maxxis tillverkar däck för en mängd olika fordon, inklusive personbilar, lastbilar, cyklar och motorcyklar. Deras däck används både av privatpersoner och i kommersiella sammanhang. Företagets mission är att erbjuda däck som uppfyller kundernas behov och förväntningar. Maxxis strävar efter att vara en pålitlig partner för alla som behöver nya däck till sina fordon.

Maxxis vinterdäck

Maxxis erbjuder ett brett sortiment av vinterdäck som är designade för att ge bra prestanda under kalla och snöiga förhållanden. Dessa däck är utvecklade för att fungera optimalt på isiga och snötäckta vägar. Maxxis vinterdäck finns i olika modeller och storlekar, anpassade för olika typer av fordon. Företaget investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att förbättra sina vinterdäck och möta de krav som ställs av olika marknader och klimatförhållanden. Maxxis vinterdäck är ett populärt val bland förare som behöver pålitliga däck under vintermånaderna.

Maxxis sommardäck

Maxxis sommardäck är designade för att ge bra prestanda på torra och våta vägar under varmare månader. Dessa däck är tillgängliga i en rad olika dimensioner och mönster, anpassade för olika fordon och körstilar. Maxxis sommardäck är utvecklade för att ge en behaglig körning och är ett populärt alternativ för förare som söker däck för sommarens körförhållanden. Företaget arbetar kontinuerligt med att förbättra sina produkter genom avancerad forskning och utveckling, vilket säkerställer att deras sommardäck uppfyller de senaste kraven och standarderna inom däckindustrin.

Maxxis däck för olika behov

Förutom vinter- och sommardäck erbjuder Maxxis även däck för specifika behov och ändamål. Företaget tillverkar däck för terrängkörning, racing, och andra specialiserade användningsområden. Dessa däck är utformade för att möta specifika krav och ge pålitlig prestanda under olika förhållanden. Maxxis arbetar nära med både kunder och experter för att utveckla produkter som uppfyller de unika behoven inom olika segment. Oavsett om du kör på asfalt, grusvägar eller off-road, finns det Maxxis däck som är anpassade för att ge den körkänsla och pålitlighet du behöver.

Genom att erbjuda ett brett sortiment av däck för olika behov och användningsområden, har Maxxis blivit ett etablerat namn inom däckindustrin. Företaget fortsätter att expandera sin produktlinje och förbättra sina produkter för att möta de föränderliga behoven hos förare världen över.

Maxxis sommardäck

Maxxis vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

 

Mazda
Mercedes
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Renault
Skoda
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
ABS Wheels
Alfa Romeo
Audi
BMW
BYD
Chevrolet
Citroën
Dacia
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
KIA
Lancia

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00